Search Close

Search

Architecture

Surfer’s Hotel
Surfer’s Hotel

Limited construction budget does not have look ‘limited’. Likewise, budget accommodation does not have to look minimal. This accommodation for long-staying, limited budget surfers are designed with rich architectural space.

A garden courtyard filled with lights and white pebbles at the heart of the building invokes a relaxed and homey atmosphere, an area that could also function as an art space. The many large openings at the main lobby and restaurant frame the outdoor vertical greeneries.

The six levels hotel has fifty-five unique micro-suites, each one with a mezzanine and large opening. All corridors are graced with lush creeper planters. There are two sunbathing decks, one on the third level and another at the rooftop. On the fifth level, a bar is placed next to the swimming pool.

  • LocationBali, Indonesia
  • Year2019